fbpx
inchidere balcon sticla

Inchidere Balcon Sticla – Alege Siguranta si Confort!

Categorii: Inchidere Balcon Sticla

Prezente atat la blocurile cat si la majoritatea caselor, balcoanele sunt extrem de utile, ele fiind des utilizate atat pentru activitati casnice, cat si pentru relaxare. Dar in functie de felul in care sunt construite, balcoane deschise sau inchise, functionalitatea lor difera. Balcoanele deschise pot parea mai usor de intretinut, insa pe termen lung, multi proprietari au optat pentru inchiderea lor, cu sisteme de inchidere balcon sticla. De aceea, pentru a satisface nevoile si preferintele tuturor clientilor nostri, echipa OzMaraton iti pune la dispozitie o gama extinsa de sisteme inchidere balcon.

Avantaje Inchidere Balcon Sticla

Beneficiile unui proiect de inchidere balcon sunt multiple, ele variind in functie de modelul de inchidere pe care vrei sa-l folosesti. Dar ca sa iti oferim o incursiune in viitor, iti prezentam cele mai importante dintre ele:

  • Indiferent de vreme, balconul tau este protejat. Intemperiile si schimbarile de temperatura pot provoca degradarea tencuielii si a zidariei, rezultand degradarea prematura a constructiei. Inchizand balconul, vei crea un spatiu sigur, ferit de ploaie si vant. Mai mult, in cazul in care balconul tau functioneaza ca spatiu de stocare, articolele depozitate acolo se pot strica sau degrada daca sunt expuse la ploaie sau vant. Inchizandu-l, vei elimina complet aceasta problema.
  • Confort sporit. Transferul de caldura dintre interior si exterior se va diminua, rezultatul fiind camere mai calduroase pe timpul sezonului rece.
  • Reducerea zgomotului si a prafului.Folosind inchideri balcon sticla, cantitatea de praf se va diminua, iar zgomotul extern se va reduce. Astfel, vei putea beneficia de momente linistite si relaxante, fara stres.

Tipuri de Inchidere

Cele mai populare sisteme pentru inchideri balcon sticla sunt cele cu termopan si cele cu geamuri glisante. Desi ambele variante sunt viabile, noi recomandam geamurile glisante.

  • Inchideri termopan – sisteme fixe, inflexibile, ce vor etanseiza perfect balconul. Au o abilitate de izolare mare, iar cei neinitiati ar putea considera acest aspect un avantaj. Insa o aerisire nepotrivita va conduce la condens. Mai mult, ar putea deveni un obstacol pentru curatenie, intrucat nu toate panourile sunt batante.

 

  • Inchidere balcon sticla cu geamuri glisante – un concept relativ nou, insa extrem de popular. Geamurile nu au rame, ca cele de termopan, deci nu impiedica panorama asupra orasului. Sistemul de geamuri glisante balconofera o prelungire eleganta a interiorului in exterior, pastrand siguranta unui balcon inchis. Mai mult, toate geamurile sunt complet mobile, deci curatenia se va putea desfasura fara vreo problema.

 

Balcon sau Terasa?

De ce sa alegi intre ele cand poti sa le obtii pe ambele? Modelele noastre de geamuri glisante sunt perfecte atat pentru balcon cat si pentru terasa, iar in functie de modelul dorit, poti sa alegi dintre mai multe variante. Pentru balcoane poti alege intre trei tipuri: antiochia, sistem tip ghilotina si carthago, in timp ce pentru terase poti opta intre: delos, apollonia, carthago, momentum, antiochia si sistem de tip ghilotina. Toate sunt disponibile si accesorizabile cu rulouri exterioare din aluminiu, ce vor asigura ambianta perfecta atunci cand vrei sa dormi.

Foile de geam sunt disponibile si in varianta securizata. Astfel, in timpul furtunilor puternice sau in cazul incercarilor de intrare prin efractie, sticla va rezista, refuzand accesul din exterior al elementelor sau persoanelor straine. Mai mult, inchidere balcon sticla cu geamurile glisante au un sistem de blocare automat, deci pericolul de a fi deschise accidental este inexistent.

Accesorii Suplimentare

Odata instalate, geamurile au varianta de a fi echipate si cu accesorii suplimentare. Astfel, pentru protectie impotriva insectelor, geamurile se pot echipa cu plase anti-insecte, oferind confortul de care ai nevoie. Un alt accesoriu este balustrada de sticla. Perfecta pentru a oferi un aer modern locuintei tale, este construita din foi de sticla securizata, laminata. De asemenea, balustradele pot avea orice culoare iti doresti, integrandu-se perfect cu casa ta.

Contact si Programari

Ne poti contacta oricand direct pe site-ul nostru. Completeaza formularul nostru si cere o oferta personalizata conform dorintelor si structurii casei tale. Oferim servicii complete, atat de livrare cat si de montare, deci vom livra produsul final la cheie. De asemenea, ne poti contacta la oricare dintre numerele de telefon: 0744-528-450/ 0744-548-110/ 0751-528-456, sau ne poti scrie un email la adresa office@ozmaraton.ro.

Tags: , , , ,

Distribuie catre prietenii tai:

Articole recente

Menu