fbpx
Inchidere terasa

Inchidere Terasa – Amenajare si Confort

Categorii: Inchidere Terase Sticla

Cu totii ne dorim sa ne putem bucura de natura si de mediul exterior casei fara a parasi, pe de-antregul, confortul curtii proprii sau chiar a orasului. Iar daca esti mandrul posesor al unei case, categoric ai visat, macar odata, la avantajele pe care ti le-ar putea aduce o terasa. Acest vis se poate transforma in realitate, datorita sistemelor inovatoare de inchidere terasa.

OzMaraton iti pune la dispozitie o echipa profesionista, ce se va ocupa complet de proiectul tau, de la livrare si montare, pana la asamblare si finisaj, ca tu sa beneficiezi de o terasa la cheie! Bucura-te de spatiul favorit indiferent de sezon! Profita de caldura verii si tine terasa deschisa, sau pastreaza confortul termic pe timpul iernii, inchizand-o.

De ce sa alegi un sistem inchidere terasa?

Principalele motive se pot grupa in doua mari categorii: Practicabilitate si Estetica. Dar sa le discutam mai amanuntit pe ambele:

Practicabilitate

Datorita sistemului de inchidere cu geamuri glisante – un sistem inchidere terasa aparut nou pe piata – privelistea nu va fi obstructionata de ramele de geam. Mai mult, ofera o inchidere etansa, astfel prevenind frigul, curentul sau ploaia din a patrunde in locuinta ta. De asemenea, fiind un spatiu “exterior” casei, temperatura interioara a camerelor va fi constanta.

Estetica

Fiind un sistem de inchideri terase fara rame, trecerea din spatiul interior spre exterior se va face lin, oferind atat din interior cat si din exterior o senzatie de “open space”. Mai mult, sticla securizata din care este confectionat geamul nu este doar rezistenta, dar se armonizeaza perfect cu materialul din care este construita casa, indiferent daca este caramida, beton sau lemn. De asemena, daca iti doresti o “camera de sticla” poti opta pentru un tavan din sticla. Gama de acoperisuri terase exterioare iti ofera posibilitatea de a lasa razele soarelui sa patrunda in terasa, direct prin tavan, sticla protejandu-te de intemperii dar oferind o vizibilitate neintrerupta.

Amenajare Interioara

In functie de modelul de inchidere terasa pe care optezi sa il folosesti, ai o gama larga de variante din care poti alege cand vine vorba de amenajarea interioara a terasei tale. OzMaraton iti ofera posibilitatea de a alege intre sase modele: Antiochia, Momentum, Delos, Appolonia, Carthago si Sistem Tip Ghilotina. Toate modelele includ sticla securizata ESG de cea mai inalta calitate, tratata termic special pentru a rezista intemperiilor si schimbarilor drastice de vreme.

Daca alegi sistemul de geamuri glisante, vei putea deschide terasa complet, “peretele” de sticla devenind pliabil. Astfel, vei putea pasi direct in curte, geamurile fiind pliate in lateral, asemeni unui acordeon. Datorita sistemului de blocare, geamul nu se va misca fara voia ta, deci poti decora terasa cu scaune si mese de gradina, intrucat accesoriile vor ramane neafectate de factori externi.

In cazul in care doresti ca doar o parte din terasa sa se deschida, poti opta pentru modelul de tip ghilotina, intrucat acest sistem ofera o inchidere si o deschidere a geamurilor de sus in jos. Astfel, cand este deschisa, baza de jos a geamului creaza o “balustrada” de sticla, perfecta pentru aerisirea pe timp de iarna, pastrand zapada in exteriorul casei.

Confort Si Functionalitate

Sistemele de inchidere si deschidere terase sticla ofera confortul optim pentru casa si terasa ta. Fiecare sistem este personalizabil, oferindu-ti astfel o inchidere terasa unica, special pentru modelul si design-ul casei tale. Mai mult, toate sistemele includ o comanda automata, ce iti permite sa deschizi si sa inchizi geamurile cu o singura apasare de buton.

Functionalitatea sistemelor de inchidere terasa nu se opresc doar la exteriorul terasei tale. Datorita sistemului ingenios de prindere, se pot folosi si ca pereti despartitori interiori, oferind astfel un aport crescut de lumina naturala. Mai mult, datorita sistemului automat de deschidere si inchidere, oricare dintre modelele OzMaraton se pot folosi si la terasele exterioare, ale localurilor.

Alege OzMaraton

Echipa OzMaraton iti recomanda, pentru o viziune completa, si o trecere lejera dintr-un spatiu in altul, combinarea celor trei elemente: acoperisul fix, din sticla, compartimentarea interioara cu sticla, cat si utilizarea sistemului de inchidere terasa cu geamuri glisante. Astfel, casa ta va fi luminata natural, pe intreg parcursul anului! Mai mult, daca doresti sa adaugi un wintergarden, pentru a pastra florirle verzi pe intreg parcursul anului, echipa GeamBalcon il poate livra la cheie.

Serviciile noastre sunt disponibile atat in Craiova cat si in Bucuresti, dar si alte localitati. Puteti sa ne contactati pentru detalii suplimentare la oricare dintre numerele de telefon: 0744-548-110/ 0744-528-450/ 0751-528-456. Pentru o oferta personalizata, accesati site-ul nostru si completati formularul.

Tags:

Distribuie catre prietenii tai:

Articole recente

Menu