fbpx
inchideri terasa

Inchideri Terasa – Confort si in Timpul Iernii

Categorii: Inchidere Terase Sticla

Nimic nu este mai placut decat sa poti savura o cana de ceai sau cafea pe terasa, bucurandu-te de aer proaspat si de privelistea gradinii tale. Dar acest moment de pace si liniste se poate sfarsi odata cu venirea sezonului rece. Vantul, ploaia si zapada vor transforma terasa casei tale intr-un spatiu neospitalier. Insa acest incident neplacut se poate preveni usor cu serviciile OzMaraton de inchideri terasa. Descopera si tu cum poti beneficia de confort sporit chiar si in timpul iernii! Citeste articolul si afla cum te poate ajuta un sistem de inchideri terasa!

Tipuri de Inchideri Terasa

Cum fiecare casa are un aspect personalizat, conform dorintelor proprietarilor, asa si terasa casei respective are un model aparte. Gama noastra include diverse solutii inchidere terasa, oferindu-ti astfel posibilitatea de a personaliza sistemul de inchidere terasa in functie de preferinte. Mai mult, inchiderea este flexibila, asadar vei putea sa o utilizezi in functie de preferinte – toamna, iarna, chiar si primavara, vara.

Poti alege dintre urmatoarele tipuri:

 • Delos
 • Antiochia
 • Momentum
 • Apollonia
 • Tip Ghilotina
 • Carthago

Doua variante – O singura alegere

Cele doua variante din care poti alege includ inchiderea cu geam termopan si inchidere terasa cu geamuri glisante. Desi ambele sunt variante potrivite, alegerea ta va fi diferinta in functie de cat de mult vei dori sa obstructionezi privelistea. Rama termopanelor, desi ofera versatilitate, este totodata si restrictiva. Privelistea va fi fragmentata, iar abilitatea lor de a ramane fixe va face curatenia dificila, intrucat nu toate elementele sunt mobile.

Pe de alta parte, geamurile glisante nu necesita o rama specifica, ele avand incorporat un sistem glisant de inchidere si deschidere. Odata activate sunt complet etanse, iar sistemul automat de inchidere va impiedica orice fel de deschidere accidentala. Mai mult, iti va permite sa redeschizi complet terasa atunci cand anotimpul cald revine. De asemenea, include protectie anti-vant, ce va bloca geamurile odata deschise, pentru a preveni defectarea lor.

Beneficii

Sistemele de inchideri terasa aduc o serie de avantaje. Dintre care, distingem atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere termic si estetic.

 • Instalare usoara – sistemul de instalare nu presupune lucrul in structura de beton a casei, deci atata timp cat suprafata este lipsita de denivelari, iar spatiul de jur imprejur este suficient de larg, nu vor exista dificultati. Cu toate ca se poate instala pe cont propriu, recomandam sa alegi echipa noastra specializata. Oferim servicii complete, atat de livrare cat si de instalare, deci vei avea totul la cheie.
 • Izolatie si caldura – odata inchis perimetrul, vantul si ploaia nu vor mai lovi direct in peretele extern al casei. Astfel, vopseaua va rezista mai mult, iar izolatia nu va fi afectata. Mai mult, caldura prezenta in locuinta nu va mai scapa in exterior, deci temperatura casei tale va ramane constanta.
 • Lumina si spatiu verde – daca nu poti pastra gradina verde pe timpul iernii, transforma-ti terasa intr-o oaza de verdeata. Fiind inchisa etans, plantele tale nu vor indura frigul iernii. Iar datorita geamurilor mari, lumina soarelui va ajunge direct in casa ta, ajutandu-te sa economisesti pe termen indelungat.
 • Utilizare rapida, confort sporit – terasele inchise cu geamuri glisante beneficiaza de optiunea unui acoperis din sticla, si a unor “pereti” cu toate elementele rabatabile. Astfel, vei putea oricand sa redeschizi spatiul pe timpul verii.
 • Securitate si siguranta – o terasa deschisa poate parea prada usoara pentru infractiuni. Astfel, inconjurand-o cu un sistem de inchidere, intrarea prin efractie va fi descurajata. Mai mult, pentru siguranta suplimentara, poti opta pentru sticla securizata.
 • Design modern – odata inchisa cu sticla, terasa ta va capata un look modern, si un design practic. Astfel, casa va avea un aspect nou si fresh. Mai mult, valoarea casei tale va creste cand/daca te hotarasti sa o vinzi.

Contact

Serviciile noastre complete sunt disponibile in Bucuresti si Craiova, cat si in alte localitati: Brasov, Ilfov, Mehedinti, Caras Severin, Giurgiu, Olt, Dolj, Gorj, Prahova, Valcea, Sibiu, Constanta. Echipa noastra profesionista livreaza lucrarea la cheie, personalizata conform dorintelor si preferintelor clientilor. Astfel, vei avea inchidere terasa livrata, montata si gata de utilizare, fara ca tu sa te stresezi.

De asemenea, puteti suna la oricare dintre numerele de telefon: 0744-548-110/ 0744-528-450/ 0751-528-456, pentru a cere o oferta personalizata, sau puteti sa ne contactati direct pe site-ul nostrum, pentru detalii suplimentare despre produsele si serviciile noastre.

Tags: ,

Distribuie catre prietenii tai:

Articole recente

Menu