fbpx
inchideri terasa sticla

Inchideri Terasa Sticla – O Oaza de Verdeata in Jungla de Beton

Categorii: Inchidere Balcon Sticla

Termenul de “terasa” este deseori asociat fie cu casa si gradina proprie, fie cu spatiul de socializare regasit in orase. Deci, face referire la momente placute, de relaxare si fericire alaturi de prieteni si apropiati. Dar cum ar fi sa poti imbina ambele functii intr-una singura? Este doar un vis? Nu! Echipa OzMaraton te ajuta sa-l transformi in realitate, cu sistemele de inchideri terasa sticla!

Inchideri terasa sticla – La Casa si Bloc

Indiferent de unde locuiesti, la casa sau la bloc, poti transforma spatiul de locuit intr-o oaza de pace si liniste, daca il organizezi si planifici dinainte.

La Casa

Veranda casei, este deseori amplasata chiar langa peretele exterior, iar in functie de design-ul constructiei, spatiul se poate accesa direct printr-o usa, sau trebuie ocolita casa. Aceasta veranda se poate contura cu “pereti” din sticla, mai precis cu un sistem de inchidere terasa sticla. In functie de preferinte si dorinte, se poate alege un sistem de geamuri glisante terasa sau un sistem de tip ghilotina. Daca accesul spre veranda se face prin casa, si iti doresti sa sporesti cantitatea de lumina naturala, poti inlocui peretele casei cu unul de sticla.

Echipa OzMaraton ofera servicii complete de transport, montare si intalare, deci vei beneficia de o terasa la cheie. Solutii inchidere terasa oferite nu necesita lucru in structura de beton, instalarea fiind rapida, calitativa si curata. Proiectele sunt personalizate pe cerintele clientilor, deci sistemul este adaptabil pentru fiecare stil de constructie.

La Bloc

Desi apartamentele nu beneficiaza de acelasi spatiu regasit la case, acestea se pot adapta si accesoriza pentru a juca exact rolul pe care si-l doreste proprietarul – de spatiu relaxant, care sa ajute la diminuarea stresului de zi cu zi. Mai mult, OzMaraton ofera solutii versatile si adaptabile provocarilor ce pot aparea, deci indiferent de forma balconului, vei putea beneficia de servicii de calitate inalta.

Contrar asteptarilor, blocurile au mai multe “locatii” ce se pot folosi ca refugiu. Astfel, proprietarii apartamentelor pot beneficia de un dublu spatiu de relaxare:

  • Balconul propriu – prin sisteme inovative de inchidere balcon cu  geamuri glisante
  • Acoperisul blocului – prin sisteme inchidere terasa.

Intr-un articol anterior, am mentionat de ce ar trebui sa consideri inchiderea balconului tau, cat si ce plusuri poate aduce acest lucru. Pentru a te documneta despre ce beneficii si avantaje ofera sistemul de inchidere balcon sticla glisanta, da click aici!

Acoperisul Blocului – Gradina Urbana

Din ce in ce mai multe persoane isi redescopera pasiunea pentru natura, fie ca este vorba despre gradinarit, plimbari in aer liber sau momente de relaxare in propria gradina sau terasa. Insa pentru cei care locuiesc la bloc, a avea grija de o gradina poate reprezenta un vis irealizabil in spatiul restrans al balconului. Aici intervine spatiul de pe acoperisul blocului! Cu doar cateva modificari, se poate transforma in oaza de verdeata pe care ti-o doresti!

Solutie Sustenabila cu Priveliste Fantastica

Un concept nou intrat pe piata romaneasca, gradina urbana incepe sa-si faca loc, incet dar sigur, in noile proiecte arhitecturale ale blocurilor. Un sistem nou de utilizare a sistemelor de inchideri terase Craiova, construirea unei terase pe acoperisul blocului este o solutie cu impact minim asupra mediului inconjurator, dar cu un puternic impact pozitiv estetic. De fapt, in afara abilitatii de a oferi o panorama exinsa asupra orasului, “acoperisurile verzi” iti ofera sansa sa:

  • Cresti legume pentru uzul propriu
  • Imbogatesti spatiul verde din orasul tau
  • Creezi o “bariera” naturala impotriva zgomotului si poluarii
  • Economisesti energie prin reducerea consumului de caldura
  • Imbunatatesti starea de spirit prin petrecerea timpului in aer liber

Cum sa creezi o terasa verde – Sfaturi si Trucuri!

Primul pas il reprezinta transformarea acoperisului intr-un loc accesibil si sigur. Asigura un studiu de fezabilitate si intareste, daca este nevoie, plafonul pentru a rezista la inchideri terasa sticla. De asemenea, pentru un design verde perfect, poti colabora cu un designer de gradini, pentru alegerea plantelor potrivite.

Odata asigurata stabilitatea intregii construcii, poti trece la pasul urmator: alegerea stilului de geamuri terasa. Desi ideea unui spatiu verde direct in aer liber poate parea atragatoare, la inaltime temperatura se simte diferit. Astfel, in functie de sezon, razele soarelui se pot dovedi prea puternice, sau vantul prea rece si taios. De aceea, este recomandat sa alegi inchideri terasa sticla rezistente in timp si la schimbarile de vreme.

OzMaraton iti pune la dispozitie gama GeamBalcon cu sase stiluri diferite de inchideri terasa, pentru a alege cea mai buna metoda pentru noul spatiu verde. Toate modelele sunt personalizabile in functie de preferinte, si toate sunt accesibile in varianta cu sticla securizata. Astfel, vei putea beneficia de confort si securitate sporita.

Doresti o oferta detaliata pentru inchideri terasa sticla? Nimic mai simplu! Acceseaza site-ul nostru si completeaza formularul! Sau suna la oricare dintre numerele de telefon: 0744-548-110/ 0744-528-450/ 0751-528-456.

Ce benefici ai? Modelele iti ofera abilitatea de a alege dintre doua metode de deschidere a geamurilor: vertical sau orizontal. Geamurile glisante nu au rama, deci nu vor limita privelistea, si vor eficientiza si usura curatenia. Se deschid in plan orizontal, pliindu-se asemeni unui acordeon, si blocandu-se in pozitie inchisa sau deschisa, in functie de preferinte. Geamurile ce se deschid pe vertical, ofera o “margine” asemanatoare unei balustrade, margine ce va servi ca limita intre spatiul verde si restul acoperisului, sau, dupa caz, de limitele exterioare ale blocului.

Daca doresti o deschidere completa a terasei, poti alege un acoperis retractabil, ce va permite modelului de terase sticla dorit sa functioneze indiferent de sezon si temperatura. Astfel, indiferent daca ploua sau ninge, acoperis retractabil terasa se va adapta perfect cerintelor si nevoilor ce apar la intretinerea si utilizare terase din sticla.

Distribuie catre prietenii tai:

Articole recente

Menu