fbpx
Terasa sticla

Cum poate schimba o terasă sticlă aspectul locuinței tale?

Categorii: Inchidere Terase Sticla

Terasele nu sunt un concept arhitectural nou. Primele construcții de tipul terasa sticla au apărut cu sute de ani în urmă, iar forma și scopul lor nu diferă foarte mult de la țară la țară, indiferent de continent. Cu toate acestea, popularitatea lor nu numai că nu a cunoscut nicio perioadă de declin de-a lungul istoriei. Din contra, a crescut treptat, în ziua de azi terasele ajungând mai apreciate ca niciodată.

Este mai ieftin să construiești o terasă decât să mai ridici încă o cameră casei tale, iar din punct de vedere estetic, o astfel de construcție adaugă un strop de originalitate căminului tău. Iar dacă îți dorești o terasă cu adevărat specială, alege unul din nenumăratele modele terase închise cu sticlă, din colecția Oz Maraton, pe care o poți descoperi pe site-ul geambalcon.ro.

De ce să apelezi la Oz Maraton atunci când îți dorești o terasă modernă, din sticlă?

Oz Maraton este o companie cu o experiență vastă pe piața sistemelor de tâmplărie PVC, atât pentru construcții private, cât și industriale. Indiferent de dificultatea lucrării și cerințele clientului, Oz Maraton oferă servicii de înaltă calitate, ale căror rezultate rezistă testului timpului. 

Nu contează dacă vorba de un proiect închidere terasă sticlă securizată sau închidere terasă sticlă glisantă, deoarece Oz Maraton este compania ideală cu care să colaborezi pentru a obține cele mai practice, dar și plăcute din punct de vedere vizual, terase din sticlă pentru locuința sau compania ta.

Care sunt avantajele construirii terasa sticla?

Flexibilitate în ceea ce privește opțiunile

O importantă calitate a teraselor din sticlă este faptul că iți pot îndeplini chiar și cele mai mari așteptări. In cazul ridicării unei noi aripi trebuie să ții cont de anumite aspecte: distribuția ferestrelor și căile de comunicare cu restul interiorului. Pentru o terasa sticla totul este mult mai simplu. Ele dau voie luminii naturale să pătrundă în interior și pot fi ridicate chiar și în fața intrării principale. În plus, cu o terasă din sticlă nu trebuie să-ți faci griji în ceea ce privește design-ul acoperișului sau al pereților exteriori. O astfel de construcție se potrivește cu absolut orice stil arhitectural imaginat vreodată.

Un spațiu suplimentar cu multiple destinații

Sunt atât de multe lucruri pe care le poți face cu ajutorul unei terase din sticlă. Chiar am putea, probabil, să scriem o carte dacă ar fi să le enumerăm pe fiecare. Câteva din cele mai comune exemple care ne vin în minte sunt:

  • Spațiile elegante de luat masa
  • Atelierele dedicate diferitelor hobby-uri și pasiuni
  • Gradinilor verzi pe toată perioada anului 
  • Sau, pur și simplu, o cameră suplimentară pentru relaxare.

Bun gust și eleganță desăvârșită

Nu trebuie să ai un simț artistic foarte dezvoltat pentru a aprecia o terasa sticla. Stilul său modern nu acaparează aspectul original al fațadei. Cu toate acestea, este greu de obținut prin intermediul altor construcții sau proiecte arhitecturale. În plus, în ceea ce privește prețul, o terasă din sticlă este mult mai convenabilă și totuși la fel de rezistentă ca orice altă construcție. Este, astfel, accesibilă și persoanelor care își doresc o locuință cu un aer aparte, dar dispun de un buget limitat.

Mai multă valoare în momentul revânzării

Atunci când vor să investească într-o nouă locuință, nu toți oamenii apreciază planurile de modernizare ale foștilor proprietari. În general, totul ține de gusturi, iar dacă aceste modificări cresc prețul proprietății respective, majoritatea preferă ca ele să nu fi existat deloc. Dar lucrurile stau altfel atunci când vine vorba de terasele din sticlă. Spațiile exterioare, dar ferite totuși de intemperiile vremii sunt extrem de căutate indiferent dacă este vorba de case sau apartamente. De aceea, o investiție într-un proiect de închidere terasă București cu geamuri din sticlă, și la capitolul valoare de revânzare, aduce un plus locuinței tale datorită funcționalității sale. Astfel, dacă ești proprietarul unei case pe care plănuiești s-o vinzi în viitor, investește în ridicarea unei terase de sticlă. Acest “mic detaliu” este benefic atât pentru aspectul ei, cât și pentru ridicarea valorii casei tale.

 

Tags: , , ,

Distribuie catre prietenii tai:

Articole recente

Menu