Tamplarie PVC & Aluminiu | GeamBalcon

Tamplarie PVC & Aluminiu

 

 

 

 

 

Tamplarie PVC & Aluminiu

Tamplarie PVC & Aluminiu

Descriere

Executam lucrari pentru orice tip de proiect – de la cel cu design clasic si romantic la unul puternic si contemporan. Va oferim orice tip de deschidere dorita: ferestre cu deschidere interioara si exterioara, ferestre oscilo-batante, ferestre in doua canaturi etc.

Aluminiu: rezistent si durabil

In plus, aluminiul va garanteaza o viata lipsita de griji, fiind unul din cele mai rezistente si durabile materiale, care nu necesita intretinere speciala, punem accent pe calitatea superioara a sistemelor sale, oferind o garantie de 10 ani pentru elementele ferestrei.

Confort, design si siguranta

Toate sistemele sunt disponibile cu niveluri diferite de izolare si siguranta. Combinatia dintre grosimea si rezistenta profilelor permite designul unor ferestre foarte mari cu o incidenta maxima a luminii. Intrucat sistemele de aluminiu pot fi foarte usor curbate, proiectantul are o libertate aproape nelimitata de design.

Mai mult, puteti alege dintr-o gama variata de culori si finisaje: mate, lucioase, metalice sau vopsea coatex rezistenta la zgarieturi si cu o ingrijire minima. Alegerea culorii este disponibila atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul profilului.

Parteneri:

Solicita Oferta

Gallery