fbpx
Tamplarie PVC & Aluminiu

Tamplarie PVC & Aluminiu

Descriere

Oz Maraton executa lucrari pentru orice tip de proiect: fie ca vorbim de lucrari cu design clasic, sau contemporan, echipa noastra este pregatita pentru proiectul tau. Cu ajutorul sistemelor de tamplarie PVC & Aluminiu va putem oferi orice tip de desichidere a ferestrei: fereastra cu deschidere interioara si exterioara, ferestre oscilo-batante, ferestre in doua canturi si lista poate continua.

Folosim aluminiu pentru ca este rezistent si durabil!

Detalii

Pe langa aceste doua calitati, aluminiul va garanteaza o viata lipsita de griji, fiind unul din cele mai rezistente si durabile materiale, care nu necesita intretinere speciala. Punem accent pe calitatea superioara a sistemelor sale, oferind o garantie de 10 ani pentru elementele ferestrei.

Tamplarie PVC & Aluminiu – confort, design si siguranta!

Toate sistemele sunt disponibile in diverse niveluri de izolare si siguranta. Combinatia dintre grosimea si rezistenta profilelor de tamplarie PVC & Aluminiu permite designul unor ferestre foarte mari cu o incidenta maxima a luminii. Asadar sistemele noastre pot fi foarte usor curbante, iar arhitectul are o libertate deplina a design-ului.

Puteti alege dintr-o gama variata de culori si finisaje: mate, lucioase, metalice sau vopsea coatex rezistenta la zgarieturi si cu o ingrijire minima. Alegerea culorii este disponibila atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul profilului.

Parteneri

Solicita Oferta

    Clientii nostri

    Galerie

    Menu