fbpx
SCREEN Zip

Sistem Automat de Perdele Exterioare

SCREEN Zip

Perfecte pentru a pastra umbra, ambianta si casa ta in siguranta, rulourile exterioare de tip Screen Zip reprezinta viitorul!

Ce sunt?

Sistemul Screen Zip este automat, deci utilizabil de la distanta, prin telecomanda. Foloseste un sistem vertical, fiind o solutie excelenta pentru asigurarea unei ambiante perfecte. Utilizat la exterior, are rolul de a asigura confortul termic, si intimitatea. Este valabil in mai multe dimensiuni, iar acest tip de ‘perdele’ motorizate este perfect pentru cladiri rezidentiale, cladirilor de birou sau a fatada celor comerciale.

Control Complet

Screen Zip are un sistem lateral de prindere, asigurand o fixare permantenta, ce va pastra materialul fix, chiar si in conditii meteorologice de vant puternic. Ofera o utilizare versatila, intrucat se poate lasa fie deschis complet, fie inchis complet, sau pe orice alta pozitie intermediara. De asemenea, il poti schimba oricand doresti, folosind telecomanda.

Rezista in Timp

Are un profil interior, cu ghidaje laterale confectionate din aluminu extrudat, si un sistem compus, cu o caseta superioara. ‘Panza’ perdelei este dintr-un material inovativ, ce combina avantajele si beneficiile firelor de poliester, cu fibrele de legatura. Astfel, acestea se deplaseaza independent, energia mecanica fiind absorbita si distribuita efficient. Are un finisaj pe amble fete, ce va tine la distanta radiatiile UV. Deci culoarea se va pastra in timp, iar curatarea lor nu va reprezenta o dificultate.

Solicita Oferta

    Clientii nostri

    Galerie

    Menu